Τεχνικό Επιτελείο

Προπονητής

Ο Μίλαν Μάρισιτς(Milan Maričić) γεννήθηκε στο Βινκόβτσι(Vinkovci) της Κροατίας στις 12 Οκτωβρίου 1961. Από νεαρή ηλικία ήξερε ότι το πάθος που είχε για το ποδόσφαιρο θα τον οδηγούσε στις σωστές επιλογές. Παρόλο που άρχισε να σπουδάσει Οικονομικά, το ποδόσφαιρο ήταν αυτό που τον κέρδισε στο τέλος. Είναι διπλωματούχος προπονητής κάτοχος του UEFA Β΄. Η Επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε το 1979 στην ομάδα του Ν.Κ. Όσιγιεκ (I Liga Κροατίας) στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά καθώς έμεινε για 12 συναπτά έτη. Το 1991 πήρε μεταγραφή στην Ράντ Βελιγραδίου (I Liga Σερβίας) και τον επόμενο χρόνο μετακόμισε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Παναχαϊκής (Α΄ Εθνική) όπου έμεινε για 4 χρόνια πριν κλείσει την καριέρα του σαν ποδοσφαιριστής τη σεζόν 1996-97 στην ομάδα του Α.Ο. Πάτραι (Γ’ Εθνική). Η Προπονητική του καριέρα ξεκίνησε από το Α.Π.Σ. Ζαβλάνι (Δ’ Εθνική) το 1997 ενώ το 1999 έκανε το μεγάλο βήμα και ήταν βοηθός προπονητή στην Παναχαϊκή που τότε πρωταγωνιστούσε στα μεγάλα σαλόνια της Α’ Εθνικής. Τα δύο επόμενα χρόνια(2000-2002) ανέλαβε την ομάδα της Κ20 του Πατραϊκού (Β’ Εθνική) όπου κατέκτησε ισάριθμα Πρωταθλήματα. Το 2002-2003 ανέλαβε την ομάδα της Ναυπάκτου (Δ’ Εθνική), την περίοδο 2003-2005 την ομάδα του Αστέρα Αμαλιάδος (Δ’ Εθνική) και την επόμενη σεζόν την ομάδα του ΠΑΟ Βάρδας (Δ’ Εθνική). Το 2006 επέστρεψε για δύο χρόνια στην Παναχαϊκή (Γ’ Εθνική) ως βοηθός Προπονητή στην ανδρική ομάδα αλλά και στην ομάδα της Κ20.Το 2008 ήταν προπονητής στον Α.Π.Σ. Άρη Πατρών(Δ’ Εθνική) ενώ το 2009 ανέλαβε Γενικός Αρχηγός στην ομάδα της Παναχαϊκής. Την επόμενη χρονιά μετακόμισε στην Κέρκυρα και για τρία χρόνια υπήρξε Προπονητής στις Ακαδημίες της ομάδας της Κέρκυρας, το 2013 ήταν Προπονητής στις Ακαδημίες του Ολύμπου ενώ τον επόμενο χρόνο ανέλαβε και την ανδρική ομάδα.

Υπεύθυνος Φυσικής Κατάστασης

Ο Δημήτρης Γεωργοπέτρης γεννήθηκε στη Κέρκυρα την 1η Σεπτεμβρίου 1970. Είναι απόφοιτος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης του Tμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με κύρια ειδικότητα στο Κλασσικό Αθλητισμό και ως δευτερεύουσα το Ποδόσφαιρο. Υπήρξε αθλητής στίβου στα αγωνίσματα αντοχής όπου και ανακηρύχτηκε πολλές φορές πανελληνιονίκης ενώ υπήρξε μέλος της Εθνικής Ομάδας και έλαβε μέρος σε αγώνες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Από το 1994 είναι προπονητής στίβου, εργάστηκε σε συλλόγους όπως ο Κερκυραϊκός Γ.Σ. ενώ από το 2006 έχει ως βάση του την Πρέβεζα όπου είναι διορισμένος στην Μέση Εκπαίδευση. Παράλληλα είναι προπονητής στον Α.Ο. Πρέβεζας στο τμήμα στίβου και στο οποίο έχει αθλητές που διακρίνονται σε πανελλήνιο επίπεδο.Έχει επίσης εμπειρία σε ομάδες ποδοσφαίρου ως υπεύθυνος φυσικής κατάστασης και για δύο χρόνια υπήρξε προπονητής στις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού.Τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι υπεύθυνος Γυμναστής στην ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας για τη φυσική κατάσταση των Διαιτητών του συνδέσμου η οποία αποτελείται από Διαιτητές όλων των Εθνικών Κατηγοριών.

Υπεύθυνος Αθλητικού Υλικού

Ο Γιάννης Ρέγγης γεννήθηκε στην Κερκυρα το 1973. Είναι απόφοιτος Λυκείου. Αγωνίστηκε ως τερματοφύλακας στις ακαδημίες του ΑΟ Κέρκυρα και αργότερα στο Φαίακα, Νυμφές, Ποταμό, Βολίδα, Όλυμπο και στον Αετό Αγίου Αθανασίου.