Ομάδες

Η δίψα και το πάθος για το ποδόσφαιρο καθώς και το όραμα κάποιων ανθρώπων για την ύπαρξη σύγχρονων τμημάτων υποδομής ποδοσφαίρου στην Κέρκυρα συντέλεσαν στη δημιουργία των τμημάτων υποδομής παιδικού ποδοσφαίρου Κέρκυρα Π.Ο. / Corfu F.C.

Πρωταρχικός στόχος των τμημάτων υποδομής μας είναι τα παιδιά να αγαπήσουν το ποδόσφαιρο και να τα εφοδιάσουμε με αξίες, ικανότητες και αρετές πολύτιμες για το μέλλον τους και να συμβάλλουμε στη σωστή διαμόρφωση του χαρακτήρα τους.

Κύριο μέλημα μας στα τμήματα υποδομής είναι μέσα από την εκπαίδευση να αναδειχτεί ακόμα περισσότερο η αγάπη, η γνώση και η ικανότητα των νεαρών ποδοσφαιριστών, που θα τους κάνει να ξεχωρίσουν στο χώρο του ποδοσφαίρου μέσα από μεθοδική και ποιοτική προπόνηση. Για εμάς το ποδόσφαιρο είναι ένα ομαδικό παιχνίδι, μέσα απ’ το οποίο τα παιδιά αθλούνται, κοινωνικοποιούνται, διασκεδάζουν και μπορεί να συνδράμει στην σύμμετρη ανάπτυξή τους.

Ο Κέρκυρα Π.Ο. / Corfu F.C. κατάφερε και πήρε τα δικαιώματα χρήσης του προγράμματος «Ajax Online Academy».

Ο AFC AJAX αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους και πιο επιτυχημένους ποδοσφαιρικούς συλλόγους παγκοσμίως, έχοντας στην κατοχή του πολλά πρωταθλήματα τόσο σε εθνικό, όσο και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Επισήμως, έχει αναγνωριστεί ως ένα από τα καλύτερα σωματεία εκπαίδευσης των αναπτυξιακών ηλικιών στον κόσμο, με την καλύτερη ακαδημία, η οποία τροφοδοτεί όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη με διεθνούς εμβέλειας παίκτες.

Αποτελεί ένα πρωτοποριακό προπονητικό εργαλείο, το οποίο παρέχει ένα πλήρες, δομημένο και προοδευτικό πρόγραμμα κατάρτισης. Βασίζεται στο επίπεδο και τη φιλοσοφία του μοντέλου Άγιαξ, το οποίο αντιπροσωπεύει την τεχνική, την οξυδέρκεια, την προσωπικότητα και την ταχύτητα, στοχεύοντας έτσι, στην ποιοτική αναβάθμιση των ακαδημιών που το εφαρμόζουν.