Single Blog Title

This is a single blog caption

ΦΙΛΙΚΑ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΧΑΡΗ !

Ο ΚΕΡΚΥΡΑ Π.Ο./CORFU F.C. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους συμμετείχαν στους αγώνες αγάπης που διοργάνωσε προκειμένου να στηριχθεί η προσπάθεια του μικρού Χάρη.

Η πρωτοβουλία αυτή άγγιξε την ευαίσθητη πλευρά του κόσμου της Κέρκυρας, -και όχι μόνο- οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για τον ιερό αυτό σκοπό.

Είμαστε περήφανοι διότι με την ολοκλήρωση των αγώνων Αγάπης για τον μικρό Χάρη, το αποτέλεσμα ήταν μεγαλύτερο των προσδοκιών μας (το ποσό που συγκεντρώθηκε και κατατέθηκε στον τραπεζικό λογαριασμό για τον Χάρη ήταν 3305,00 €).

Η αρχή έγινε στο Εθνικό Στάδιο Κέρκυρας την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016 και ώρα 18:00, όπου η ομάδα του ΚΕΡΚΥΡΑ Π.Ο./CORFU F.C. με τη συμμετοχή τεσσάρων πρωταθλητών Ευρώπης του 2004, Αντώνη Νικοπολίδη, Άγγελο Μπασινά, Κων/νο Φρατζέσκο και Δημήτρη Παπαδόπουλο, αντιμετώπισε τη «δευτεραθλήτρια» Ευρώπης Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος.

Οι ποδοσφαιριστές των διαγωνιζομένων ομάδων και οι Διαιτητές συνοδευόμενοι από τους «μικρούς» των τμημάτων υποδομής του ΚΕΡΚΥΡΑ Π.Ο./CORFU F.C. εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο ακολουθώντας την Φιλαρμονική «Μάντζαρος» και τις μαζορέτες της σχολής «Τζένη Θεοτόκη».

Ο ενθουσιασμός του φίλαθλου κόσμου ήταν φανερός, με το ζεστό χειροκρότημα και τα επιφωνήματα θαυμασμού, δημιούργησαν μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα.

Με την παράταξη ποδοσφαιριστών και Διαιτητών η Φιλαρμονική «Μάντζαρος» έπαιξε τον Εθνικό Ύμνο και αποχώρησε δίνοντας τη «σκυτάλη» στον παρουσιαστή της εκδήλωσης.

Παρουσιαστής και Guest Star της εκδήλωσης ήταν ο αγαπημένος ηθοποιός και πρωταγωνιστής της ελληνικής σειράς «Μπρούσκο», Μανωλιός (Ανδρέας Βουγιούκας).

Ο «Μανωλιός» έδωσε συνέχεια στην εκδήλωση με την διαδικασία των βραβεύσεων.

Ο ΚΕΡΚΥΡΑ Π.Ο./CORFU F.C. τίμησε:

α. Τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ κ. Ανδρέα Προβατά για την πολυετή και πολύτιμη προσφορά του με ήθος και αξιοπρέπεια στο Κερκυραϊκό ποδόσφαιρο. Την απονομή στον κ. Προβατά έκανε ο πρώην Διεθνής Διαιτητής Αναστάσιος Κάκος.

β. Την Μαρία Γεωργάτου Ολυμπιονίκη, για την προσφορά της στον ελληνικό αθλητισμό. Την απονομή έκανε ο Αντώνης Νικοπολίδης.

γ. Τη Ρόζη Μαρία, πρόεδρο του συλλόγου «Φάρος ζωής» για την προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο. Την απονομή έκανε ο Άγγελος Μπασινάς.

δ. Την Slobodanka Cocovic-Maricic για την προσφορά της στον παγκόσμιο αθλητισμό (στίβος). Την απονομή έκανε ο Κωνσταντίνος Φρατζέσκος.

ε. Την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος για την ανιδιοτελή συνεισφορά στο κοινωνικό σύνολο. Την πλακέτα παρέλαβε ο Πρόεδρος κ. Γρίμμας Ιωάννης.

στ. Τον Ανδρέα Βουγιούκα για την εθελοντική συνεισφορά του στο κοινωνικό σύνολο. Την απονομή έκανε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος.

 

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος τίμησε:

α. Τον ΚΕΡΚΥΡΑ Π.Ο./CORFU F.C. για την φιλοσοφία του να στηρίζει αδύναμες κοινωνικές ομάδες. Την απονομή έκανε ο Πρόεδρος της Α.Ε.Α.Ε., Γρίμμας Ιωάννης.

β. Τους Αντώνη Νικοπολίδη, Άγγελο Μπασινά, Κων/νο Φρατζέσκο, Δημήτρη Παπαδόπουλο, Αναστάσιο Κάκο για την προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στο κοινωνικό σύνολο. Τις απονομές έκαναν οι Χαλκιάς Σπυρίδων, Τεριλίδης Ιωάννης, Σιλεβίστας Ιωάννης, Χατζής Κων/νος και Γρίμμας Ιωάννης αντίστοιχα.

Επίσης παραδόθηκε το κύπελλο του πρωταθλητή Κέρκυρας στην κατηγορία junior, στον ΚΕΡΚΥΡΑ Π.Ο./CORFU F.C. από τον πρώην Πρόεδρο της ΕΠΣ Κέρκυρας κ. Ανδρέα Προβατά, ο οποίος παρέδωσε και τα αναμνηστικά μετάλλια σε κάθε έναν από τους μικρούς πρωταθλητές και τον προπονητή Λιντοβόη Μιχάλη.

Μετά την ολοκλήρωση των απονομών ήρθε η στιγμή που όλοι περιμέναμε… Αγωνιστική δράση και θέαμα!!!

Τα ονόματα, οι διακρίσεις, η ιστορία, το ταλέντο περίσσευαν, άρα όλα υπόσχονταν ότι θα απολαμβάναμε τη κάθε στιγμή…

Και έτσι ακριβώς έγινε…

Το παιχνίδι ήταν χορταστικό με αρκετά γκολ και ενέργειες που ενθουσίασαν τους φιλάθλους. Εξάλλου με Νικοπολίδη, Μπασινά, Φρατζέσκο, Παπαδόπουλο, πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 και με την Α.Ε.Α.Ε. να απαρτίζεται με ποδοσφαιριστές επιπέδου από Β’ και Γ’ Εθνική δε θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά…

Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Α.Ε.Α.Ε. με σκορ 5-1, το οποίο διαμορφώθηκε στα τελευταία δέκα λεπτά, όταν αποχώρησαν οι Διεθνείς, παραχωρόντας τη θέση τους σε νεαρούς ποδοσφαιριστές του Ομίλου.

Τον αγώνα Διεύθυνε ο π. Διεθνής Διαιτητής Αναστάσιος Κάκος, ο οποίος ήταν και ο εμπνευστής της εκδήλωσης, με βοηθούς τις Θεοδώρα Σφονδύλη και Αναστασία Ρούσου.

Στο 70’ λεπτό ο Αναστάσιος Κάκος άφησε τη θέση του στην Α’ Βοηθό Σφονδύλη Θεοδώρα (ως Α’ Βοηθός αγωνίστηκε η Δήμητρα Ανδριώτη) για να αγωνισθεί στο υπόλοιπο διάστημα ως ποδοσφαιριστής του ΚΕΡΚΥΡΑ Π.Ο./CORFU F.C.

Συνθέσεις:

ΚΕΡΚΥΡΑ Π.Ο./CORFU F.C. : (Μάρισιτς Μίλαν) Νικοπολίδης, Τόμπρος, Αβραμιώτης, Ευθυμίου, Παϊπέτης, Μπασινάς, Σιούτης, Τριβιζάς, Μπαμιόγλου, Φρατζέσκος, Παπαδόπουλος

Αγωνίστηκαν ακόμα Μπερντένης, Ψαρράς, Σότα, Χαλικιάς, Μερκούρης, Περούλης, Μάρισιτς, Λιντοβόης, Βουγιούκας, Μπαλανίκας, Μποζίκης, Ζαχαρίας, Μάζης, Νίκου, Κάκος Τ.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ: (Σιλεβίστας Ιωάννης) Ούσιος, Κόκκαλης, Κόρδας, Μπουγατσιάς, Κόθρας, Ασλανίδης, Παπαδημητρίου, Κούτης, Μπιτσάνης, Στεργιάκος, Μπεκατώρος

Αγωνίστηκαν ακόμα Τικταπανίδης, Κουτσοβέλης, Μελάς, Σώκλας, Χαντζάκος, Γκιόλας, Κίλιας, Παπανδρέου.

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης καθώς και στο ημίχρονο του αγώνα τα τμήματα υποδομής της ομάδας έκαναν αγώνες επίδειξης, δείχνοντας τη βαρύτητα που δίνει ο ΚΕΡΚΥΡΑ Π.Ο./CORFU F.C. σε αυτές τις ηλικίες και που αποτελούν το μέλλον της ομάδας και όχι μόνο…

Μετά τη λήξη του αγώνα μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να μπουν στον αγωνιστικό χώρο, να πάρουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν με τους διεθνείς ποδοσφαιριστές , καθώς και να συνομιλήσουν με τις μεγάλες αυτές προσωπικότητες του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τίμησαν ακόμα με την παρουσία τους την εκδήλωσή μας ο «Ερυθρός Σταυρός», η «Μέλισσα», «Για το παιδί μας», η «Herbal Life» και τους ευχαριστούμε θερμά.

Η ολοκλήρωση των αγώνων αγάπης για το μικρό Χάρη, έκλεισε την επομένη 30η Ιουνίου 2016 και ώρα 18:30 στο γήπεδο της ΕΠΣ Κέρκυρας με την αναμέτρηση των ομάδων Πυροσβεστική Κέρκυρας – Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος.

Πριν την έναρξη του αγώνα οι δύο ομάδες αντάλλαξαν αναμνηστικά, με αποδέκτες τον Περιφερειάρχη Πυροσβεστικής Ιονίων Νήσων κ. Ευθύμιο Γεωργακόπουλο και τον Πρόεδρο της Α.Ε.Α.Ε. κ. Γρίμμα Ιωάννη.

Ακολούθησαν αναμνηστικές φωτογραφίες και η υπόσχεση ότι θα υπάρχει συνέχεια σε ανάλογες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις.

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, η Α.Ε.Α.Ε. νίκησε και σε αυτόν τον αγώνα αποδυκνείοντας για άλλη μια φορά πόσο σοβαρή και υπεύθυνη δουλειά γίνεται από τα μέλη της. Το τελικό αποτέλεσμα (5-3) δεν έχει καμία σημασία.

Τον αγώνα διεύθυνε ο Άκος Γεωργοτάς με βοηθούς Αναστασία Ρούσσου και Δήμητρα Ανδριώτη.

Συνθέσεις:

Πυροσβεστική Κέρκυρας: (Ανυφαντής Θωμάς) Πουλημάς Ιωάννης, Χρυσής Γεώργιος, Γούναρης Νικόλαος, Κυριάκης Δημήτρης, Γραμμένος Νικόλαος, Αράθυμος Βασίλειος, Αθανασίου Ιωάννης, Παρίσης Ανδρέας, Καρδάμης Σπυρίδων, Κάκος Αναστάσιος, Παπακυριάκος Δημήτριος.

Έπαιξαν ακόμα οι Ρικκάς Ιωάννης, Μπράτος Άκης, Ανυφαντής Θωμάς.

Α.Ε.Α.Ε.: (Σιλεβίστας Ιωάννης) Τικταπανίδης, Κόρδας, Κίλιας, Στεργιάκος, Κόθρας, Παπαδημητρίου, Κουτσοβέλης, Μπουγατσιάς, Κόκκαλης, Μπεκατώρος, Μπιτσάνης.

Έπαιξαν ακόμα οι Μελάς, Σώκλας, Ούσιος, Χαντζάκος, Κούτης.

Ο ΚΕΡΚΥΡΑ Π.Ο./CORFU F.C. συνεχίζει να προχωράει βασιζόμενος στη φιλοσοφία του και παρά τα εμπόδια δεν θα αλλάξει κατεύθυνση.

Πρωταρχικός σκοπός του Ομίλου, είναι να αφήσει στον αθλητισμό και όχι μόνο μία πλούσια κληρονομιά, την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και τον συνάνθρωπο.

Σας ευχαριστούμε όλους όσους βοηθήσατε ηθικά και οικονομικά τη προσπάθειά μας, για τον μικρό Χάρη…

Leave a Reply