Single Blog Title

This is a single blog caption

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΓΓΕΛΟ ΜΠΑΣΙΝΑ

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΚΕΡΚΥΡΑ Π.Ο./CORFU F.C.-ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Έναν αγώνα με ιδιαίτερο νόημα παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο του ιστορικού ΟΛΥΜΠΟΥ, τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014 στις 18:00 μ.μ. . Ο ΚΕΡΚΥΡΑ Π.Ο./CORFU F.C. ανέλαβε την πρωτοβουλία να διοργανώσει ένα φιλανθρωπικό αγώνα, καλώντας την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδας, Δευτεραθλήτρια Ευρώπης, καθώς και τον διεθνούς φήμης Πρωταθλητή Ευρώπης 2004 και αρχηγό της Εθνικής Ελλάδος, Άγγελο Μπασινά, ο οποίος αγωνίστηκε ως αρχηγός με την ομάδα του ΚΕΡΚΥΡΑ Π.Ο./CORFU F.C. .
Στόχος της εκδήλωσης ήταν η συγκέντρωση χρημάτων, τα οποία θα διατεθούν στην κερκυραϊκή αγορά, ώστε να καλυφθούν επείγουσες ανάγκες του Δημοτικού Ορφανοτροφείου και Γηροκομείου Κέρκυρας, ιδιαίτερα τις γιορτινές αυτές ημέρες.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, την προσπάθεια μας αυτή στήριξαν ιδιαίτερα η Herbalife, η οποία παρείχε δωρεάν με το εισιτήριο, σε όλους τους θεατές, κουπόνι γνωριμίας αξίας 50€, η Εθελοντική Μονάδα Έρευνας και Διάσωσης(ΕΜΕΔ), οι Καντουνίστες, η Εθνική Ασφαλιστική, οι χορηγοί επικοινωνίας, οι φωτογράφοι Σταμάτης Καταπόδης και Βασίλης Δουκάκης και φυσικά η οικογένεια του ιστορικού Ολύμπου.
Στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε, παρά τις αντίξοες συνθήκες, λόγω της αλλαγής του γηπέδου και του ιδιαίτερα έντονου κρύου, η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος επικράτησε με 6-2 του ΚΕΡΚΥΡΑ Π.Ο./ CORFU F.C.
Το Α’ ημίχρονο έληξε με σκορ 2-1 υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδος και με διαιτητή τον πρώην Διεθνή Διαιτητή Αναστάσιο Κάκο.H ταυτόχρονη παρουσία Μπασινά και Κάκου έφερε μνήμες προηγούμενων ετών από τη συνύπαρξη τους στη Super League,ενώ στο Β’ ημίχρονο υπήρξαν και συμπαίκτες, καθώς ο Κάκος παρέδωσε τη σφυρίχτρα στον Αναστάσιο Γραικό και φόρεσε τη φανέλα του ΚΕΡΚΥΡΑ Π.Ο./CORFU F.C. .
Μετά τη λήξη του Α’ ημιχρόνου, η δημοσιογράφος Άρη Καρδόνα, αφού παρουσίασε το σκοπό και τους συμμετέχοντες του αγώνα, κάλεσε τους επισήμους στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να απευθύνουν χαιρετισμό και να γίνουν οι τιμητικές βραβεύσεις εκ μέρους και των δύο(2) ομάδων.
Ο Δήμαρχος Κέρκυρας, Νικολούζος Κων/νος, η Αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας, Πανδή Νικολέτα απηύθυναν χαιρετισμό και τόνισαν τη σημασία της φιλανθρωπικής αυτής κίνησης, εκ μέρους του ΚΕΡΚΥΡΑ Π.Ο./ CORFU F.C., καθώς επίσης παρότρυναν την ομάδα να συνεχίσει τις δράσεις της, έχοντας πάντοτε τη στήριξη τους.
Στη συνέχεια ο Όμιλος ευχαρίστησε τον Άγγελο Μπασινά και την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος για την άμεση ανταπόκριση τους στο κάλεσμα του ΚΕΡΚΥΡΑ Π.Ο./ CORFU F.C., καθώς επίσης το Δήμαρχο Κέρκυρας, Νικολούζο Κωνσταντίνο, για τη στήριξη του στην ομάδα . Επίσης ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση και κυρίως όσους δε μπόρεσαν να δηλώσουν το παρόν τους υποστηρικτές μας και τους χορηγούς επικοινωνίας. Τέλος αναφέρθηκε εκτενώς στην παραχώρηση του γηπέδου, στην υποστήριξη και θερμή υποδοχή της ομάδας από την πλευρά του ιστορικού Ολύμπου και τους ευχαρίστησε θερμά.
Ακολούθησαν οι βραβεύσεις, αρχικά από την πλευρά της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.
Τον πρώην Διεθνή Διαιτητή και Επίτιμο Πρόεδρο του ΚΕΡΚΥΡΑ Π.Ο./ CORFU F.C, κ. Αναστάσιο Κάκο, για το ήθος του, την πολυετή πορεία του και την κοινωνική του προσφορά, δια χειρός του Προέδρου της κ. Γρίμμα Ιωάννη.
Το Δήμαρχο Κέρκυρας,κ. Νικολούζο Κωνσταντίνο, μέσω του Διοικητή του Πυροσβεστικού Σώματος Κέρκυρας, κ. Βασδέκη Αποστόλη.
Τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων , κ. Θ. Γαλιατσάτο, μέσω του Πρόεδρου της ΕΠΣ Κέρκυρας, κ. Ανδρέα Προβατά . Λόγω απουσίας του, την πλακέτα παρέλαβε η Αντιπεριφερειάρχης κ. Πανδή Νικολέτα.
Τον εκπρόσωπο του Μητροπολίτη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Πάτερ Θωμά, μέσω της Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης Δήμου Κέρκυρας κ. Μερόπης-Σπυριδούλας Υδραίου.
Τον Αστυνομικό Διευθυντή, κ. Αγάθο Γεώργιο, μέσω του Προέδρου της Ομοσπονδίας Κρίκετ, κ. Νικήτα Ιωσήφ.
Τον  ΚΕΡΚΥΡΑ Π.Ο./CORFU F.C., μέσω του Γραμματέα της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, κ. Κώστα Χαντζή .
Ακολούθησαν οι βραβεύσεις του ΚΕΡΚΥΡΑ Π.Ο./ CORFU F.C. .
Το Δήμαρχο , κ .Νικολούζο Κωνσταντίνο, για τη σημαντική κοινωνική του προσφορά και δράση.
Τον Αρχηγό και Πρωταθλητή Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδος 2004, Άγγελο Μπασινά, για το ήθος του και την προσφορά του στο ποδόσφαιρο και στην κοινωνία, μέσω του Δημάρχου Κέρκυρας,κ. Νικολούζου Κων/νου. O Άγγελος ευχαρίστησε τον ΚΕΡΚΥΡΑ Π.Ο./CORFU F.C. για την πρόσκληση συμμετοχής στη φιλανθρωπική δράση και παρότρυνε τους παρευρισκόμενους να πραγματοποιούν συχνά ανάλογες εκδηλώσεις, ώστε να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας και τέλος ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές και καλή χρονιά.
Τον Ορέστη Καρνέζη, τον Κερκυραίο τερματοφύλακα της Εθνικής Ελλάδος για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο. Λόγω απουσίας του, το τιμητικό έπαθλο παρέλαβε η μητέρα του.
Το Νάσο Μπρετάνο, τον κορυφαίο Κερκυραίο ποδοσφαιριστή, για την πολυετή και σημαντική προσφορά του στο ποδόσφαιρο, μέσω ενός ακόμη σπουδαίου Κερκυραίου ποδοσφαιριστή, του κ. Ψάιλα Μιχάλη.
Τον Ιατρό και Επίτιμο μέλος της Ομάδας μας, κ. Κοσκινά Αλέξανδρο, για την πολύτιμη προσφορά του στον κερκυραϊκό αθλητισμό, μέσω του κ. Γκίκα Στέφανου, Αναπληρωτή Τομεάρχη Εθνικής Άμυνας.
Το Διευθυντή του Mouzenidis Travel κ. Καρατσίδη Οδυσσέα, για τη σημαντική υποστήριξη στην ομάδα και όχι μόνο, μέσω της Αντιπεριφερειάρχη, κ. Νικολέτας Πανδή.
Τον κ. Καρδακάρη Σπύρο, Πρόεδρο του Ιστορικού Ολύμπου, για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημα μας για τη μεταφορά του φιλανθρωπικού αγώνα στο Γήπεδο του Ιστορικού Ολύμπου και για όλη τη βοήθεια που παρείχε στην ομάδα, μέσω του Αντιπεριφερειάρχη, κ. Αλέξανδρου Μιχαλά.
Την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος, για την άμεση ανταπόκριση της στο κάλεσμα του ΚΕΡΚΥΡΑ Π.Ο./ CORFU F.C. , για την πραγματοποίηση του φιλανθρωπικού αγώνα, μέσω του Επίτιμου Προέδρου του ,κ. Αναστάσιου Κάκου. Την πλακέτα παρέλαβε ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, κ. Γρίμμας Ιωάννης.

Για την ιστορία, η σύνθεση των ομάδων ήταν η παρακάτω:
Για την Αθλητική Ένωση:
Προπονητής: Σιλεβίστας
Μπακόλας, Γραμματικόπουλος, Σκούρας, Κοθράς, Μελάς, Κουτής, Ασλανίδης, Τζιωρτζιόπουλος, Παρθένης, Κόκκαλης, Μπουγατσιάς
Αναπληρωματικοί: Χαλκιάς, Βαφειάδης, Κίλιας, Χαραλάμπους, Σώκλας.
Σκόρερς: Μπουγατσιάς(3) ,Γραμματικόπουλος,Κόκκαλης, Τζιωρτζιόπουλος
Για την CORFU F.C:
Προπονητής: Φλώρος Ιωάννης
Μπερντένης, Σότα, Λιντοβόης, Χαλικιάς, , Μαρμαροκόπος, Μπασινάς, Σιούτης, Γουλής, Βουγιούκας, , Μπουγιουκλής, Φαρούγγιας,
Αναπληρωματικοί: Νίκου, Ραρής, Σαμουλίδης, Τράνακας, Μάζης, Αβραμιώτης, Κουτσοκώστας, Ψαράς, Τσέλιος, Γκόλοσης, Μερκούρης, Αρβανίτης
Σκόρερς: Σιούτης, Αρβανίτης

Ο ΚΕΡΚΥΡΑ Π.Ο./CORFU F.C. θέλει να ευχαριστήσει ιδιαίτερα το Διεθνή ποδοσφαιριστή Άγγελο Μπασινά και την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος, που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα μας και ήρθαν στο νησί, παρά το εορταστικό των ημερών, για να στηρίξουν την προσπάθεια και να γίνουν αρωγοί στη δράση μας.
Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν και βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης , ώστε να έχει επιτυχία

Leave a Reply